Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας

Γλυφάδα, 03/07/2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σύμφωνα με περιστατικό που έλαβε χώρα στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος” με πρωταγωνιστή Βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου, λαμβάνοντας υπόψιν τις εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας από βίντεο που διακινήθηκε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, δηλώνουμε ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής ότι στηρίζουμε τους Αστυνομικούς μέλη μας που δρουν με γνώμονα την προστασία των πολιτών και την διασφάλιση της τάξης και της ασφάλειας του τομέα αρμοδιότητάς τους.

Ο Αστυνομικός έχει υποχρέωση να παρεμβαίνει σε κάθε περίπτωση που θα παραστεί ανάγκη για να αποκαταστήσει την τάξη, να προστατέψει τους πολίτες και να αποτρέψει κάθε έκνομη ενέργεια.

Στην προκειμένη περίπτωση, απο το διακινηθέν βίντεο είδαμε εικόνες που δικαιολογούν την κλήση της Αστυνομίας απο πολίτες, αλλά και την υποχρέωση των Αστυνομικών να μεταβούν στο σημείο για να αποκαταστήσουν την τάξη προκειμένου να σταματήσουν οι διαπληκτισμοί και να μην ξεφύγει περεταίρω η κατάσταση.

Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε συνάδελφος μέλος μας αδικηθεί ή ασκηθεί σε βάρος του οποιαδήποτε μορφή βίας, εμείς οφείλουμε να είμαστε δίπλα του σε κάθε νόμιμη ενέργειά του.

Καταδικάζουμε κάθε μορφή λεκτικής ή σωματικής βίας εναντίων κάθε υπαλλήλου που απλά κάνει την δουλειά του!!!