Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής

Γλυφάδα, 14/10/2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH

Συνάδελφοι,

σας γνωστοποιούμε ότι με τις τροποποιήσεις στο Ν.1264/1982, σύμφωνα με το άρθρο 87 και 133 του Ν.4808/ 2021, σε όλα τα Σωματεία καθιερώνεται η επιλογή πραγματοποίησης διαδικασιών με ψηφιακά μέσα (Γενικές Συνελεύσεις, ψηφοφορίες, επικοινωνία με τα μέλη, κ.λπ.), προσαρμοζόμενοι στις τεχνολογικές εξελίξεις αλλά και στις απαιτήσεις της πανδημίας του COVID-19.

Η συμμετοχή όλων των μελών της Ένωσης στις διαδικασίες αυτές προϋποθέτει ως ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ την καταχώρηση έγκυρης ηλεκτρονικής διεύθυνσης.

Επίσης, στο e-mail που θα δηλώσετε θα λαμβάνετε όλες τις ενημερώσεις – ανακοινώσεις που αφορούν το Σωματείο μας αλλά και όλες τις προσφορές από τοπικές επιχειρήσεις, εκπτωτικά κουπόνια κ.λπ., καθώς θα γίνεται και έγκαιρη ενημέρωση για τις δράσεις του Σωματείου μας αλλά για τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο μας.

Ο ηλεκτρονικός σύνδεσμος (link) μέσω του οποίου δύναται το κάθε μέλος να ενημερώσει τα προσωπικά του στοιχεία, είναι το κάτωθι:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeGFUUY5xCQ8xrp-sEKOIKMqo0IoxFyTN-VOGNdcOMihDFX6w/viewform?usp=sf_link

Στη φόρμα αυτή καταχωρείτε (μόνο τα μέλη μας) τα απαιτούμενα στοιχεία (ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ) με ιδιαίτερη προσοχή στη σωστή συμπλήρωση της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail). Όσα μέλη δεν έχουν ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή δεν έχουν οικειότητα με την χρήση του μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο του γραφείου μας: 210-9620840.

(Αυτονόητο ότι διασφαλίζεται το απόρρητο των στοιχείων ΜΟΝΟ για χρήση εσωτερικών διαδικασιών της Ένωσής μας και για επικαιροποίηση του αρχείου μας).

ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ