Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ένωση Νοτιοανατολικής συναντά τους Συναδέλφους του Α.Τ. και Τ.Α. Βουλιαγμένης

Γλυφάδα, 09/12/2016

Η Ένωση Νοτιοανατολικής συναντά τους Συναδέλφους του Α.Τ. και Τ.Α. Βουλιαγμένης.

Σήμερα 09/12/2016 και ώρα 14:00 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής με τους Συναδέλφους και τους Διοικητές του Α.Τ. και Τ.Α. Βουλιαγμένης.
Η κατάσταση και σε αυτό το Αστυνομικό Τμήμα είναι απαράδεκτη λόγω της έλλειψης προσωπικού. Η δύναμη έχει αποψιλωθεί εντελώς διότι είναι μεγάλος ο αριθμός Συναδέλφων που Υπηρετούν εκεί και αποσπάστηκαν σε « διάφορες προνομιούχες Υπηρεσίες» και ειδικότερα στην φύλαξη ευπαθών στόχων.
Στους Συναδέλφους οφείλονται κατά μέσο όρο πάνω από επτά (7) ημερήσιες αναπαύσεις τις οποίες προσπαθεί ο Διοικητής του Τμήματος να ξεχρεώσει με δική του ευθύνη κάνοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες.
Επίσης Υπουργός μέλος της κυβέρνησης που διαμένει σε όμορη περιοχή και μέχρι τώρα φυλασσόταν από Αστυνομικούς του Α.Τ. φυλάσσεται πλέον από άντρες του προσωπικού ασφάλειας της και μόνο.
Το ίδιο παράδειγμα ελπίζουμε να ακολουθήσει και έτερος ισχυρός Υπουργός ο οποίος ενώ έχει στην προσωπική του Ασφάλεια μεγάλο αριθμό Αστυνομικών, συνεχίζει να φυλάσσεται όλο το 24ορο από ένστολους Υπηρετούντες στο συγκεκριμένο Α.Τ. αποδυναμώνοντας το εντελώς. Εδώ να τονίσουμε ότι το συγκεκριμένο Τμήμα σε πολλές περιπτώσεις δεν έχει σκοπό καταστήματος.
Ας αποδείξουν επιτέλους ότι πρωταρχικό μέλημα τους είναι η ασφάλεια του πολίτη μετά από την προσωπική του ασφάλεια.
Στο Τ.Α. Βουλιαγμένης το μεγάλο πρόβλημα είναι ομοίως η έλλειψη προσωπικού μιας και είναι η παρούσα δύναμη μαζί με τον Διοικητή επτά (7) άτομα. Εδώ να τονίσουμε ότι είναι μια Υπηρεσία με πολύ σοβαρούς οικονομικούς και πολιτικούς στόχους. Παρόλα αυτά και σε αυτό το Τ.Α. η χρηστή διοίκηση λειτουργεί προς όφελος των Συναδέλφων που Υπηρετούν εκεί.
Τεράστιο πρόβλημα και σε αυτές τις Υπηρεσίες της Νοτιοανατολικής τα αυξημένα μέτρα στο Εφετείο και στην Διεύθυνση Αθηνών. Οι συναντήσεις θα συνεχιστούν

.                                     

                                                                                                                                      Για το Δ.Σ.

                 -O-                                                                               -O-

            Πρόεδρος                                                                Γεν. Γραμματέας

      ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                               ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος