Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ένωση Νοτιοανατολικής συναντά τους Συναδέλφους του ΄Β Α.Τ. Γλυφάδας.

Γλυφάδα 08/12/2016     

 

                                                                                                  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH

 

                                      Η Ένωση Νοτιοανατολικής συναντά τους Συναδέλφους του ΄Β Α.Τ. Γλυφάδας.

 

Σήμερα και ώρα 14:30 η Ένωσή μας επισκέφτηκε το Τμήμα φάντασμα της Δ.Α.Ν./Α.Α. , το ΄Β Α.Τ. Γλυφάδας . Τα προβλήματα που ακούσαμε από τους Συναδέλφους καθώς και από τον Αναπληρωτή Διοικητή είναι πρώτον η σοβαρότατη έλλειψη δύναμης , μιας και η παρούσα δύναμη είναι 11 και δύο Δόκιμοι Αστυφύλακες.

Μάλιστα δεν φτάνει αυτό αλλά και  με τελευταία διαταγή της Γ.Α.Δ.Α. διατίθεται με προσωρινή  μετακίνηση (διαρκείας τριάντα 30 ημερών)  Αστυνομικός που Υπηρετεί στο  Α.Τ. και  διαμένει στον Άγιο Δημήτριο , στο κέντρο κράτησης Αλλοδαπών Αμυγδαλέζας με ιδία έξοδα.

Για το συγκεκριμένο ζήτημα θα πρέπει λόγω της οικονομικής δυσχέρειας που έχει περιέλθει το Αστυνομικό Προσωπικό να διατεθεί Υπηρεσιακό όχημα για την μεταφορά των Συναδέλφων που διατίθενται στην συγκεκριμένη Υπηρεσία και διαμένουν σε ιδιαίτερα  απομακρυσμένες περιοχές από αυτή .

Δεύτερον, στο Α.Τ. δεν υπάρχει σκοπός κρατητηρίων αν και οι κρατούμενοι ξεπερνούν τους επτά.

Τρίτον, δεν υφίσταται γραφείο Αστυνόμευσης από τον Μάιο του 2016. Τέταρτον στους Συναδέλφους που Υπηρετούν εκεί,  οφείλει η Υπηρεσία πάνω από 10 ημερήσιες αναπαύσεις κατά μέσο όρο και το προηγούμενο Σαββατοκύριακο υπεβλήθησαν  τέσσερις αναφορές για χρήση αυτοδίκαιων ημερήσιων αναπαύσεων σύμφωνα με το σχετικό Π.Δ. για τον χρόνο εργασίας.

Όλα τα παραπάνω έχουν άμεση σχέση με την έλλειψη προσωπικού σε συνάρτηση με τα αυξημένα μέτρα στο Εφετείο των Αθηνών από μια Διεύθυνση στην οποία εκ των πραγμάτων Υπηρετεί μικρός αριθμός Αστυνομικών και περιλαμβάνει 15 μόλις Αστυνομικά Τμήματα.

Συνεχίζουμε τις επισκέψεις μας στις Υπηρεσίες που υπάγονται στα γεωγραφικά όρια της Ένωσής μας, καταγράφοντας τα προβλήματα και στην συνέχεια θα τα διαβιβάσουμε στον Ταξίαρχο Νοτιοανατολικής και στον κ. Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής.         

 

                                                      

           

                                                        Για το Δ.Σ.

                 -O-                                                                               -O-

            Πρόεδρος                                                                Γεν. Γραμματέας

            

 

 

  ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                                        ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος

    6978079503                                                                            6977665820