Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ένωση Νοτιοανατολικής στον Αττικάρχη.

Η Ένωση Νοτιοανατολικής στον Αττικάρχη

Την Τετάρτη, 21/06/2017 και ώρα 19:30, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Γενικού Γραμματέα. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Μαρίνου ΚΑΚΑΒΑ και του Β΄ Αντιπροέδρου Ηλία ΒΡΕΝΤΑ, με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής, Υποστράτηγο κ. Αλκιβιάδη ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟ.
Περιγράφηκε πλήρη η εικόνα που επικρατεί στον κύριο Γενικό, για τα προβλήματα των Υπηρεσιών που εδρεύουν στα γεωγραφικά όρια της Νοτιοανατολικής Αττικής, οι οποίες επιφορτίζονται με επιπλέον έργο κατά την θερινή περίοδο τόσο στην Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών όσο και στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ν/Α Αττικής.
Επίσης από τους δύο Συνδικαλιστές, αναφέρθηκαν τα προβλήματα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής, ενώ από τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης, τονίστηκε το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί με τα Τμήματα Ασφαλείας από τα οποία διατίθεται Αστυνομικό προσωπικό για εκτέλεση υπηρεσίας σε άλλες Διευθύνσεις της Αττικής και αντίστροφα, έχοντας ως αποτέλεσμα την άσκοπη μετακίνηση των Συναδέλφων ενώ θα έπρεπε να εφαρμοσθεί το αυτονόητο.
Κατά την συνάντηση επίσης, αποτυπώθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων στο σκοπευτήριο Μαρκοπούλου Αττικής.
Βάσει στατιστικών στοιχείων του Υπουργείου την τελευταία τριετία η υπάρχουσα δύναμη στην Αττική έχει μειωθεί περίπου κατά 20%, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι οι εναπομείναντες Συνάδελφοι επιφορτίζονται με επιπλέον έργο, ενώ παράλληλα οι απαιτήσεις και οι υποχρεώσεις αυξάνονται.
Από την πλευρά του ο κύριος Γενικός, δεσμεύτηκε ότι θα προσπαθήσει να κάνει δεκτά τα περισσότερα από τα αιτήματα μεταθέσεων τόσο στην Δ.Α.Ν/Α.Α. όσο και στην Δ.Α.Α.Α. , καθώς επίσης θα δώσει τις δέουσες εντολές έτσι ώστε τυχόν προβλήματα που δημιουργούνται στην εκτέλεση των υπηρεσιών μεταξύ των Διευθύνσεων να διορθωθούν.
Η Ένωσή μας, στέκεται σταθερά δίπλα στον Συνάδελφο δίνοντας αγώνα προκειμένου να προασπίσει τα δικαιώματα του αλλά και να δημιουργήσει καλύτερες συνθήκες εργασίας .

                              

 

                                           

 

Για το Δ.Σ.

-O-                                                                               -O-

Πρόεδρος                                                                Γεν. Γραμματέας

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                                                ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος