Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ένωση Ν/Α τιμά τη γυναίκα

Γλυφάδα, 12/03/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής την Παρασκευή 08 Μαρτίου 2019, διοργάνωσε χορό στο νυχτερινό κέντρο Έναστρον, ο οποίος διοργανώθηκε μετά από απαίτηση και προτροπή πολλών συναδέλφων/μελών, πραγματοποιήθηκε προς τιμή της γυναίκας, στα πλαίσια και του εορτασμού της «Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας»

.PHOTO 52

Το Έναστρον γέμισε ασφυχτικά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες από συναδέλφισσες και συναδέλφους, καθώς από εκλεκτές προσωπικότητες, οι οποίες, στηρίζουν την Αστυνομία και την Ένωσή μας επί σειρά ετών.

Την Εκδήλωση παρουσίασε ο δημοσιογράφος Κος Γιάννης Μούτσος και τα video με την εκφώνηση επιμελήθηκε ο δημοσιογράφος Κος Γιάννης Αρμουτίδης.

Αρχικά τιμήθηκαν τρείς γυναίκες αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), οι οποίες, εκτίθενται καθημερινά στον κίνδυνο για την προάσπιση των δικαιωμάτων και της ζωής των Ελλήνων πολιτών. Ειδικότερα τιμήθηκαν η Ανθυπαστυνόμος Κα. Κωνσταντίνα Ιατρού, η Αστυφύλακας Κα. Άρτεμις Λαγουδάκη Καλογεράκη και η Αστυφύλακας Κα. Βαΐα Τρακοσοπούλου. Επίσης τιμήθηκε η Αστυνομικός Υποδιευθυντής Κα. Ευαγγελία Πανανουδάκη η οποία είναι τα «μάτια» των επίγειων αστυνομικών δυνάμεων, καθώς υπηρετεί ως ιπταμένη στην Υπηρεσία Εναερίων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επιτήρηση του Ελλαδικού χώρου. Επίσης τιμήθηκε η Κα. Αγγελική Νικολούλη για την προσφορά της στην Ελληνική τηλεόραση, η οποία, λόγω του ότι την ίδια στιγμή είχε ζωντανή εκπομπή στην τηλεόραση, δεν κατέστη δυνατόν να παραστεί στο νυχτερινό κέντρο, πλην όμως παρέλαβε την τιμητική πλακέτα σε προηγούμενο χρόνο κάνοντας ειδική μνεία στην εκπομπή της, ευχαριστώντας την Ένωση. Επιπροσθέτως, η Ένωσή μας, τίμησε τις αστυνομικές συντάκτριες κυρίες Κατερίνα Μαστραντωνάκη, Μίνα Καραμήτρου και Άρια Καλύβα, για την πολυετή παρουσία τους στο αστυνομικό ρεπορτάζ, συμβάλλοντας στην έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των πολιτών, προβάλλοντας το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας. Επίσης τιμήθηκε απο τον πρόεδρο μαζί με τον ιδιωτικό ερευνητή Γιώργο ΤΣΟΥΚΑΛΗ η παρουσιάστρια Κα. Ζήνα Κουτσελίνη για την προσφορά της στην τηλεόραση και μέσω αυτής στο κοινωνικό σύνολο και στον άνθρωπο γενικότερα, η Κα. Ρίκα Διαλυνά για την πολύτιμη προσφορά της στο θέατρο και τον κινηματογράφο. Τέλος η Ένωσή μας τίμησε την Κα Άντζελα Δημητρίου, ως γυναίκα στο συγκεκριμένο σχήμα, η οποία τραγούδησε την συγκεκριμένη βραδιά για τους συναδέλφους μέλη μας, καθώς και για την πολυετή προσφορά της στο λαϊκό τραγούδι.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Βουλευτής του Σύριζα της Β΄ Αθηνών Κα. Ελένη Αυλωνίτου, η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Β΄ Αθηνών Κα. Άννα Καραμανλή, καθώς και ο Κος Δήμος Γόγολος ως εκπρόσωπος του ΚΙΝ.ΑΛ., ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Γ.Α.Δ.Α. Κος Τάκης Παπαπετρόπουλος, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Γλυφάδας (Εσόδων και Διοικητικού) Δημήτριος Νιτσιόπουλος. Ακόμη το μέλος του Δ.Σ. της ΕΝΑΞΙΑ Κος Χρήστος Κόκκαλης, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΝΑΞΙΑ, ΠΟΑΞΙΑ καθώς και της αλληλεγγύης γυναικών Κα. Σοφία Βαγενά. Επίσης η Πρόεδρος UNESCO Νοτίων Προαστίων Κα. Σούλα Κοκολέτσιου, η οποία βράβευσε την Ένωσή μας για την προσφορά της στην Τέχνη και τον Πολιτισμό καθώς και στην Ελληνική κοινωνία και τον Έλληνα πολίτη. Η Πρόεδρος του Ιδρύματος «Το Σπίτι του Ηθοποιού» Κα. Άννα Φόνσου, η στιχουργός Κα. Άννα Μπουκουβάλα, οι δημοσιογράφοι από το Πρώτο Θέμα η Κα. Άρια Καλύβα και ο Κος. Δημήτρης Πόποτας, από το Open TV ο Κος Κώστας Παπαδόπουλος και ο Κος Αλέξανδρος Καλαφάτης, καθώς και ο ιδιωτικός ερευνητής Κος Γεώργιος Τσούκαλης.

Η Ένωσή μας ευχαριστεί όλους τους παρευρισκόμενους, τους καλλιτέχνες Άντζελα Δημητρίου, Γιώργο Μαζωνάκη και Νίκο Κουρκούλη για την υπέροχη βραδιά, καθώς και όλο το προσωπικό του Έναστρον για την άριστη συνεργασία.

Για το Δ.Σ.

-Ο-                                                                                                   -Ο-

Πρόεδρος                                                                                  Γεν. Γραμματέας

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                                              ΤΣΑΠΑΡΑΣ Γεώργιος

6978079503                                                                                     6948040159

PHOTO 105PHOTO 56PHOTO 46PHOTO 24PHOTO 77PHOTO 95PHOTO 62PHOTO 75PHOTO 92PHOTO 48