Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ΕΝΩΣΗ Ν/Α ΣΤΟΝ Δ/ΝΤΗ ΤΗΣ ΔΕΑΔ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΕΕΜ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ

Γλυφάδα 30/10/2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την 29/10/2015 και ώρα 10:00 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προεδρείου της Ένωσης Nοτιανατολικής Αττικής, παρουσία του Διευθυντού του ΤΕΕΜ, Αστυνομικό Διευθυντή κου Βλαχάκη Αθανασίου και της Πανελλήνιας Ένωσης Πυροτεχνουργών, με τον Διευθυντή της ΔΕΑΔ Αστυνομικό Διευθυντή κύριο Ψωμά Γεώργιο.

Στη συνάντηση παρίσταντο και ο Α/Υ της ΔΕΑΔ κύριος Φλεβάρης Παναγιώτης.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και με γνώμονα τη συνεργασία προκειμένου η μεταστέγαση των Υπηρεσιών να γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να μην επηρεαστεί η εύρυθμη λειτουργία αυτών και η επιχειρησιακή ετοιμότητά τους.

Ο Διευθυντής της ΔΕΑΔ τόνισε ότι πρόθεσή του είναι να παράσχει βοήθεια στα πλαίσια των δυνατοτήτων του στα θέματα που ανακύπτουν έτσι ώστε να βρεθούν λύσεις τόσο για την στέγαση των Υπηρεσιών όσο και για οτιδήποτε άλλο στο μέλλον προκύψει σχετικά με το επιχειρησιακό κομμάτι αυτών.

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πυροτεχνουργών κύριος Εφεντάκης Εμμανουήλ από την πλευρά του τόνισε την αναγκαιότητα ύπαρξης χώρου πλησίον του κέντρου της πόλης προκειμένου να παραμένει εκεί ευαίσθητος ηλεκτρικός εξοπλισμός (ρομπότ εξουδετέρωσης, ακτινογραφικά και άλλα) ο όποιος αφενός θα βρίσκεται σε κοντινή απόσταση ούτωςώστε να ελαχιστοποιείται ο χρόνος ανταπόκρισης σε περίπτωση που κριθεί αναγκαία η χρήση του από τους πυροτεχνουργούς και αφετέρου θα αποφευχθεί η καταπόνηση του από τις καιρικές συνθήκες και από τους κραδασμούς κατά τη μεταφορά εντός των οχημάτων.

Ο Διευθυντής της ΔΕΑΔ επισήμανε ότι κάθε τεκμηριωμένη πρόταση θα ληφθεί υπόψιν και θα υποβληθεί αρμοδίως προς την φυσική ηγεσία.

Εμείς, θεωρούμε ότι η Ελληνική Αστυνομία θα πρέπει να κρατήσει με κάθε τρόπο στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού οι οποίες τις έχουν παραχωρηθεί από την “Ελληνικά Ακίνητα ΑΕ” διότι γνωρίζουμε την υπάρχουσα έλλειψη υποδομών και πιστεύουμε οτι σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητο να βρίσκεται επιχειρησιακό κομμάτι του ΤΕΕΜ πλησίον του κέντρου της Αθήνας ο υφιστάμενος χώρος του Ελληνικού πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

Για το Δ.Σ.

-Ο-                                  -Ο-

Πρόεδρος                   Γεν. Γραμματέας

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος  ΚΟΡΚΟΒΕΛΟΣ Σπυρίδων

                                       6978079503                                 6977506464