Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Η ΕΝΩΣΗ Ν/Α ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Γλυφάδα 21/12/2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την 20/12/2015 και ώρα 17:30 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργάνωσε για τα παιδιά η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής στο Παλαιό Μηχανουργείο στο Λαύριο.

Στην εκδήλωση συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Χαμόγελο του Παιδιού.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν αφιλοκερδώς, τον Δήμαρχο Λαυρεωτικής κ.  ΛΟΥΚΑ Δημήτριο που διέθεσε την αίθουσα και φυσικά όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής κ. ΛΟΥΚΑΣ Δημήτριος που ευχαρίστησε για την πρωτοβουλία αυτή την Ένωση αλλά και για το γεγονός ότι αυτή είναι συμπαραστάτης στο δίκαιο αγώνα του προκειμένου να μην κλείσει το Α.Τ. Κερατέας.  Ο Ιδιωτικός Ερευνητής Γιώργος ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ που τόνισε ότι η κρίση ποτέ δεν είναι ευχάριστη αλλά μπορεί να γίνει εφαλτήριο πολιτισμού και προόδου. Ο αντιπρόσωπος της Ένωσης ΜΠΟΥΖΑΣ Ευάγγελος ο οποίος ήταν ο εμπνευστής αλλά και αυτός που ανέλαβε την πρωτοβουλία των συναντήσεων με τους αρμόδιους φορείς έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση.

Ο Πρόεδρος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γιώργος στην τοποθέτησή του αφού ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή τη προσπάθεια και ιδιαίτερα τον αντιπρόσωπο της Ένωσης ΜΠΟΥΖΑ Ευάγγελο τόνισε ότι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε καθημερινά όλοι μας, κύριο μέλημα μας σε ότι και αν κάνουμε πρέπει να είναι τα παιδιά, διότι τις περισσότερες φορές πληρώνουν το τίμημα των δικών μας επιλογών.

Η ένωση θα συνεχίσει να δίνει το παρών σε κάθε προσπάθεια φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

-Ο-                                       -Ο-

Πρόεδρος                                     Γεν. Γραμματέας