Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ένωση Ν/Α εξασφάλισε προνομιακή τιμή στα βιβλία και στις εφαρμογές για κινητό «ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ» και «ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ-ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ»

Γλυφάδα, 20/01/2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH

Το Προεδρείο της Ένωσης Ν/Α εξασφάλισε σε προνομιακή τιμή, για τους συναδέλφους μέλη της Ένωσής μας, τα βιβλία του Αστυνομικού Υποδιευθυντή ε.α. κ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Κωνσταντίνου: α) ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ (15ης έκδοσης 2021) και β) «ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ – ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ» ( 10ης έκδοσης 2021).

Ειδικότερα, τα ανωτέρω βιβλία προσφέρονται:

1) Στην συνολική τιμή των δέκα πέντε (15) Ευρώ,

2) Την Mobile εφαρμογή της «ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗΣ» από την τιμή των Δέκα Τεσσάρων Ευρώ και Ενενήντα Εννέα Λεπτών (14,99) στα Οκτώ (8) Ευρώ και

3) Την Mobile εφαρμογή των «ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ-ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ» από την τιμή των Δώδεκα Ευρώ και Ενενήντα Εννέα Λεπτών (12,99) στα Επτά (7) Ευρώ.

Η λήψη των εφαρμογών θα γίνει με την χορήγηση κωδικών εκ μέρους του κ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Κωνσταντίνου, κατόπιν συνεννοήσεως με την Google.

Όποιο από τα μέλη μας επιθυμεί να προμηθευτεί τα βιβλία, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσει με το γραφείο της Ένωσης 210-9620840 (πρωινές ώρες), προκειμένου να υπάρξει σχετική επικοινωνία με τον συγγραφέα αυτών.

ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ