Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η εγκληματικότητα δεν αντιμετωπίζεται με αυτοκίνητα «χάρβαλα» και με άδεια από προσωπικό Τμήματα

Γλυφάδα, 16/02/2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ

Χθες, Δευτέρα 15/02/2021 και ώρα 21:00, περιπολικό του Α.Τ. Κερατέας, κινούμενο επί της Λ. Καλυβίων στο Λαγονήσι, έπιασε φωτιά και κάηκε ολοσχερώς, ενώ οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Νοτιοανατολικής Αττικής που επέβαιναν σε αυτό, εκτελώντας υπηρεσία (λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών), γλύτωσαν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.
Επανειλημμένα έχουμε επεσημάνει τις ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό (οχήματα, κ.λπ), αλλά και σε αστυνομική δύναμη στα Τμήματα Τάξης και Ασφαλείας της Νοτιοανατολικής Αττικής.
Το φιλότιμο των εναπομεινάντων αστυνομικών δεν φτάνει αλλά ούτε και η αποδοτικότητα αυτοκινήτων των 700.000 χιλιομέτρων αποτελεί παράγοντα που μπορεί να συμβάλλει αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.
Οι απαντήσεις που έχουν δοθεί κατά το παρελθόν από την Ηγεσία μετά από ερωτήσεις βουλευτών ακόμα και του κυβερνώντος κόμματος, για την κατάσταση που επικρατεί στις Υπηρεσίες της Νοτιοανατολικής Αττικής, δεν είναι ιδιαίτερα πειστικές και τα επιχειρήματα που παρατίθενται είναι προφανώς ασαφή και αβάσιμα.
Ενίσχυση της Ν/Α με έμψυχο δυναμικό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό τώρα!

                                                        Για το Δ.Σ.
                                     -Ο-                                           -Ο-
                                Πρόεδρος                              Γενικός Γραμματέας
                    Γεώργιος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ              Νικόλαος ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ