Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α. συγχαίρει τους συναδέλφους του Τ.Α. και Α.Τ. Καλυβίων, για την σύλληψη ημεδαπών οι οποίοι διέπρατταν κλοπές σε οικίες στα Μεσόγεια.

Γλυφάδα, 21/05/2019
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH
Τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης 15/05/2019, συνελήφθησαν στο Λαγονήσι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας και του Αστυνομικού Τμήματος Καλυβίων, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας είκοσι (20) και είκοσι δύο (22) ετών, οι οποίοι λίγο νωρίτερα είχαν διαρρήξει οικία στην ίδια περιοχή.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες μαζί με άγνωστο συνεργό τους, ο οποίος και αναζητείται, κατά το τελευταίο τρίμηνο, διέπρατταν συστηματικά διαρρήξεις – κλοπές οικιών, σε περιοχές των Μεσογείων Αττικής.
Ως προς τον τρόπο δράσης, οι ανωτέρω εντόπιζαν οικίες, κυρίως στις περιοχές των Καλυβίων, του Κορωπίου και της Αναβύσσου και παραβιάζοντας τα παράθυρα ή μπαλκονόπορτες, εισέρχονταν στο εσωτερικό τους και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά και τιμαλφή.
Από την μέχρι στιγμής έρευνα του Τ.Α. Καλυβίων, εξιχνιάσθηκαν έξι (6) περιπτώσεις κλοπών από οικίες στις περιοχές του Κορωπίου και της Αναβύσσου.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε στον αρμόδιο ανακριτή όπου και τελικώς διατάχθηκε η προφυλάκιση του ενός, ενώ στον έτερο υπεβλήθη περιοριστικός όρος.
Η Ένωσή μας, συγχαίρει το Αστυνομικό Προσωπικό του Τμήματος Ασφαλείας Καλυβίων και του Αστυνομικού Τμήματος Καλυβίων, όπου παρά την έλλειψη προσωπικού, οι συνάδελφοι επέδειξαν για άλλη μία φορά επαγγελματισμό, ζήλο και αυταπάρνηση και με υψηλό αίσθημα καθήκοντος συνεχίζουν να προσφέρουν τα μέγιστα στον Έλληνα πολίτη και την τοπική κοινωνία.

                                                                                  Για το Δ.Σ.

                                                      -Ο-                                                                                -Ο-

                                                 Πρόεδρος                                                               Γεν. Γραμματέας

                                       ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                         ΤΣΑΠΑΡΑΣ Γεώργιος
                                              6978079503                                                                  6948040159