Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για άλλη μια φορά ο Εφοπλιστής κ. Αθανάσιος Μαρτίνος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής

Για άλλη μια φορά ο Εφοπλιστής κ. Αθανάσιος Μαρτίνος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής και προσέφερε στους Συναδέλφους του Αστυνομικού Τμήματος του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών τρείς Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές.

Οι Υπολογιστές παραδόθηκαν την 19/01/2017 και ώρα 12:00 από τον Πρόεδρο της Ένωσης Γιώργο Καλλιακμάνη, τον ΄Β Αντιπρόεδρο Ηλία Βρέντα και φυσικά τον Διευθυντή του γραφείου του κ. Μαρτίνου , Γιώργο Παγώνη.
Ο Πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Καλλιακμάνης για άλλη μια φορά ζήτησε από τον Διευθυντή του Εφοπλιστή να του μεταβιβάσει τις θερμές ευχαριστίες όλων των συναδέλφων που Υπηρετούν στο Αστυνομικό Τμήμα του Αερολιμένα Αθηνών.
Κατόπιν πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομικό Διευθυντή κ. Σδούκο Μιχαήλ ο οποίος με την σειρά του ευχαρίστησε τον Διευθυντή του Εφοπλιστή για την συνολική προσφορά του στην Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών.

     Για το Δ.Σ.

                 -O-                                                                               -O-

            Πρόεδρος                                                                Γεν. Γραμματέας

     ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                                     ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος