Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

Επίσκεψη της Ένωσης Ν/Α στο Τμήμα Αλλοδαπών Νοτιοανατολικής Αττικής.

Γλυφάδα, 22/01/2020

16 01 2020 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

Την Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 13:00΄, ο Α’ Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής Ηλίας ΒΡΕΝΤΑΣ, ο Ταμίας Νίκος ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ και οι Αντιπρόσωποι της Ένωσης στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. Απόστολος ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ και Χαράλαμπος ΚΑΝΙΟΣ, πραγματοποίησαν συνάντηση με συναδέλφους στο Τμήμα Αλλοδαπών Νοτιοανατολικής Αττικής, όπου και συζήτησαν με τους συναδέλφους, εκτενώς, τα θέματα που αφορούν τη συγκεκριμένη Υπηρεσία.

Σε γενικές γραμμές δεν διαπιστώθηκαν ιδιαίτερα προβλήματα κι αυτό είναι κάτι το ευχάριστο. Όπως μάλιστα μας επεσήμανε η Διοικητής του Τμήματος Α/Α’ κα. ΛΥΚΑΚΗ Αναστασία, η Υπηρεσία λειτουργεί άρτια και τυχόν προβλήματα που ανακύπτουν λύνονται ταχύτατα χάρη στον επαγγελματισμό και το φιλότιμο που επιδεικνύει το υπάρχον προσωπικό.

Εμείς από την πλευρά μας, ως Ένωση, στεκόμαστε δίπλα στους συναδέλφους μας όπως κάνουμε άλλωστε τόσα χρόνια τώρα, από την πρώτη στιγμή ίδρυσης της Ένωσης Ν/Α Αττικής.

Οι επισκέψεις στις Υπηρεσίες που εδρεύουν στα γεωγραφικά όριά μας θα συνεχιστούν.

-Ο-                                                                                          -Ο-
                                       Πρόεδρος                                                                         Γεν. Γραμματέας

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                                    ΤΣΑΠΑΡΑΣ Γεώργιος
                                    6978079503                                                                           6948040159