Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένωση Ν/Α: Το αίτημά μας για τη χορήγηση μιας (1) Ημερήσιας Ανάπαυσης έγινε δεκτό αλλά…

Γλυφάδα, 23/11/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ένωση μας με το υπ’ αριθμόν 112/20 από 17/11/2020 έγγραφό της προς τον κ. Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και τον κ. Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής, ζήτησε τη χορήγηση τουλάχιστον μίας (1) Ημερήσιας Ανάπαυσης στο αστυνομικό προσωπικό που εργάστηκε στα μέτρα της 47ης επετείου του Πολυτεχνείου καθώς οι συνάδελφοί μας, εργάστηκαν αρκετές ώρες πέραν του οκταώρου.

Με Διαταγή του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής Υποστρατήγου κου Γεωργίου ΓΙΑΝΝΙΝΑ η οποία απεστάλη μέσω P.O.L. με αριθμό πρωτοκόλλου 2000/20/2564071, διατάσσεται η χορήγηση μίας (1) Ημερήσιας Ανάπαυσης πέραν των προβλεπομένων στους αστυνομικούς που εκτέλεσαν υπηρεσία μέτρων τη συγκεκριμένη ημέρα.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης, έγινε πράξη το αυτονόητο το οποίο αποτελεί το ελάχιστο που θα μπορούσε να γίνει για την υπερεργασία και την άρτια εικόνα που παρουσίασαν στα εν λόγω μέτρα οι συνάδελφοί μας.

Δεν πρέπει όμως σε καμία περίπτωση να ξαναβιώσουμε ανάλογες καταστάσεις καταστρατήγησης των Π.Δ., με αποκορύφωμα την ενημέρωση μόλις λίγες ώρες πριν την έναρξη των μέτρων για το «πού και πότε».

Τέλος, ας μη λησμονούμε ότι ο Έλληνας αστυνομικός σε αντίθεση με άλλους εργαζόμενους, δεν έχει λάβει μέχρι σήμερα επίδομα για τη σπουδαία συνδρομή του στον περιορισμό της διασποράς του Covid-19.

                                                             Για το Δ.Σ.
                                      -Ο-                                                    -Ο-
                                 Πρόεδρος                                   Γενικός Γραμματέας
                     ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                 ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ Νικόλαος