Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ενωση N/A: Συνεχίζουμε με αίσθημα ευθύνης τη διανομή υλικού (γάντια, μάσκες, αντισηπτικά) στους Αστυνομικούς για την αντιμετώπιση του Covid-19 (κορονοϊού)!

Γλυφάδα, 21/03/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH

1 ΕΙΚΟΝΑ

2 ΕΙΚΟΝΑ

3 ΕΙΚΟΝΑ

4 ΕΙΚΟΝΑ

5 ΕΙΚΟΝΑ

Η Ένωση Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής εφοδιάζει καθημερινά τις Υπηρεσίες με υλικά για την προστασία των Αστυνομικών.

Την Παρασκευή 20/03/2020 και Σάββατο 21/03/2020, συνεχίστηκε από την Ένωσή μας η διανομή υλικού για την προστασία των συναδέλφων μας από τον ιό Covid-19 (κορονοϊό).

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης, ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Τσαπάρας, ο Α΄ Αντιπρόεδρος Ηλίας Βρέντας, ο Ταμίας Νίκος Κορομηλάς και οι Αντιπρόσωποι Γιώργος Σωτηρόπουλος και Δημήτρης Κασιμάτης, διένειμαν γάντια, μάσκες και αντισηπτικά, στις Υπηρεσίες που εδρεύουν στα γεωγραφικά όρια της Ν/Α Αττικής.

Ειδικότερα, το υλικό για την προστασία από τον ιό Covid-19 (κορονοϊό), αυτήν την φορά παραδόθηκε στους Αστυνομικούς των Τμημάτων Τάξης και Ασφαλείας Ηλιούπολης, στο Τμήμα Αλλοδαπών Ν/Α Αττικής, στην Υ.Α.Ν/Α.Α., στο Α΄ Τμήμα Τροχαίας Ν/Α Αττικής καθώς και στο Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών και το Τμήμα Συνοδών Αστυνομικών Σκύλων.

Ευχαριστούμε τον εφοπλιστή κύριο Μαρτίνο για την συμβολή του, την Κινεζική Κοινότητα της Αθήνας και φυσικά την Περιφέρεια Αττικής Κο Γιώργο Πατούλη ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα της Ένωσής μας.

Συνεχίζουμε έμπρακτα και αποτελεσματικά δίπλα στους συναδέλφους μας, που όλο αυτό τον καιρό δίνουν την μάχη προκειμένου να ανταπεξέλθουν στο καθήκον τους, υπό αντίξοες και πρωτόγνωρες συνθήκες. Σε αυτές τις δύσκολες ώρες που βιώνουμε όλοι μας, τους ευχόμαστε καλή δύναμη και κουράγιο στο λειτούργημα που επιτελούν!

Εμείς από την πλευρά μας συνεχίζουμε δίπλα στους συναδέλφους μας. Δεν καθόμαστε με τα χέρια σταυρωμένα, περιμένοντας την λύση! Παρεμβαίνουμε δίνοντας εμείς τις λύσεις που μπορούμε!

Καταστήσαμε σαφές στους συναδέλφους πως η κατάσταση είναι πολύ κρίσιμη και για αυτό απαιτείται ψυχραιμία και υπευθυνότητα, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας έτσι ώστε να προστατέψουν τους εαυτούς τους.

Είναι μια πρωτοβουλία που ως Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής θα συνεχίσουμε, έτσι ώστε να εφοδιαστούν όλοι οι Αστυνομικοί που υπηρετούν στις Υπηρεσίες που εδρεύουν στα γεωγραφικά όρια της Νοτιοανατολικής Αττικής με μάσκες, γάντια και υλικό για την πρόληψη και αντιμετώπιση του ιού Covid-19 (κορονοϊού).

Επισημαίνουμε στους συναδέλφους μας πως μπορούν να επικοινωνούν με την Ένωση και να μας δηλώνουν ελλείψεις σε υλικά που έχουν, για την προστασία τους από τον ιό.

Πρέπει όλοι μαζί να αναλάβουμε δράση! Υπηρεσία, φορείς, υγιείς συνδικαλισμός και ξεχωριστά ο καθένας μας, για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Συνεχίζουμε με αίσθημα ευθύνης!

                                                                              Για το Δ.Σ.
                                              -Ο-                                                                        -Ο-
                                         Πρόεδρος                                                      Γενικός Γραμματέας
                             Γιώργος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ                                       Γιώργος ΤΣΑΠΑΡΑΣ