Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένωση Ν/Α: Συνεχίζεται από την Ένωση Ν/Α Αττικής η τοποθέτηση "plexiglass" και η διανομή σύγχρονων ηλεκτρονικών θερμομέτρων σε όλες τις Υπηρεσίες της Ν/Α

Γλυφάδα, 27/09/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

1 EIKONA

2 EIKONA 

3 EIKONA

4 EIKONA

5 EIKONA

6 EIKONA

Το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στους αστυνομικούς των Υπηρεσιών που εδρεύουν στα γεωγραφικά της όρια.

Αυτή τη φορά τοποθετήθηκαν «plexiglass» και παραδόθηκαν σύγχρονα ηλεκτρονικά θερμόμετρα από τον Α΄ Αντιπρόεδρο Ηλία ΒΡΕΝΤΑ στο Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Ασφαλείας Κρωπίας και Μαρκοπούλου – Μεσογαίας προκειμένου να προστατευθούν οι αστυνομικοί που έρχονται σε επαφή με πολίτες, αλλά και να αποτραπεί όσο είναι δυνατό η διασπορά του ιού COVID-19.

Ομοίως, τοποθετήθηκαν προστατευτικά «plexiglass» από τον Ταμία της Ένωσής μας Γεώργιο ΤΣΑΠΑΡΑ στην Ε.Κ.ΑΜ., Υ.Ε.Ε.Μ.Σ.Α.Σ. και Δ.Ε.Α.Δ. για την προστασία του αστυνομικού προσωπικού.

H Ένωσή μας, που από το πρώτο κύμα της πανδημίας στηρίζει τους αστυνομικούς των Υπηρεσιών της στη μάχη απέναντι στον COVID-19, συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό να βρίσκεται δίπλα στους συναδέλφους, ουσιαστικά και έμπρακτα.

                                                              Για το Δ.Σ.
                                          -Ο-                                                 -Ο-
                                     Πρόεδρος                               Γενικός Γραμματέας
                        ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος             ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ Νικόλαος