Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένωση Ν/Α: Συγχαρητήρια στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Γλυφάδας για την άμεση και σωτήρια επέμβασή της

Γλυφάδα, 21/02/2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH

Άτυχος στάθηκε ηλικιωμένος καρκινοπαθής το απόγευμα της Κυριακής 20 Φεβρουαρίου 2022 στη Γλυφάδα καθώς, ύστερα από άγνωστες συνθήκες, έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε αιμόφυρτος στο οδόστρωμα.

Ενώ η σύζυγός του απεγνωσμένη καλούσε σε βοήθεια, για καλή της τύχη την ίδια στιγμή από το σημείο του συμβάντος διερχόταν η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Γλυφάδας.

Άμεσα οι συνάδελφοί μας παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και παράλληλα πραγματοποιήθηκαν επανειλημμένες κλήσεις προκειμένου να προσέλθει σταθμός του Ε.Κ.Α.Β..

Όταν το ασθενοφόρο προσήλθε στο σημείο του συμβάντος, ο παθών είχε χάσει τελείως τις αισθήσεις του και την επαφή με το περιβάλλον.

Οι Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. άμεσα του πραγματοποίησαν καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) και στη συνέχεια διευκόλυναν την κυκλοφορία του ασθενοφόρου, συνοδεύοντάς το μέχρι το Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας.

Ο ηλικιωμένος τελικά επανήλθε στη ζωή και μετέφερε μέσω της συζύγου του, τις θερμές ευχαριστίες του στους «σωτήρες» Αστυνομικούς.

Αισθανόμαστε υπερήφανοι για τους συναδέλφους μας και τους εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια και τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μας για το λειτούργημα που επιτελούν.

ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ