Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΝΩΣΗ Ν/Α: ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ KRAV MAGA

Γλυφάδα 26/05/2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα  γυμναστηρίου της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών – Ελ. Βενιζέλος Σπάτα Αττικής  το Σάββατο 23/05/2015, το μονοήμερο σεμινάριο εκμάθησης πολεμικών τεχνών με θέμα : <<  Εισαγωγή στο KRAV MAGA >>  που διοργανώθηκε από την Ένωσή μας.

Με μεγάλο ενδιαφέρον οι συνάδελφοι παρακολούθησαν και συμμετείχαν στην εκμάθηση από τον συνάδελφο εκπαιδευτή ΛΙΟΔΑΚΗ Γιάννη, βασικών τεχνικών απόκρουσης επιτιθέμενου και αποφυγής επίθεσης με όπλο ή με μαχαίρι, καθώς και προσβολή του επιτιθέμενου καθ’ όλα τα στάδια της επίθεσης.

Για άλλη μία φορά η Ένωσή μας πρωτοπορεί και προσφέρει στο συνάδελφο δυνατότητα εκμάθησης βασικών κανόνων αυτοάμυνας, καθώς και απόκτησης φυσικής κατάστασης, απαραίτητα στην καθημερινή εκτέλεση υπηρεσίας. 

 

Τo σεμινάριο παρακολούθησε και εκπρόσωπος του INTERNATIONAL KRAV MAGA FEDERATION και μετά το τέλος του σεμιναρίου απονεμήθηκε στους συμμετέχοντες πιστοποιητικό συμμετοχής σε αυτό από τον εκπαιδευτή τους.

Ευχαριστούμε θερμά το συνάδελφο ΛΙΟΔΑΚΗ Γιάννη για την ανιδιοτελή προσφορά του προς τους συναδέλφους, καθώς και το συνάδελφο ΓΚΟΥΤΜΑΝΗ Ιωάννη για την διατήρηση του χώρου που φιλοξένησε την εκδήλωσή μας σε άριστη κατάσταση και τονίζουμε ότι η έμπρακτη συμπαράστασή μας σε κάθε εκδήλωση προσφοράς προς το συνάδελφο είναι δεδομένη. 

 

Για το Δ.Σ.

-Ο-                                         -Ο-

   Πρόεδρος                         Γεν.Γραμματέας

 

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος     ΚΟΡΚΟΒΕΛΟΣ Σπυρίδων

6978079503                     6977506464