Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένωση Ν/Α: Η Ένωση Ν/Α συγχαίρει την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Ν/Α., Ομάδα Βούλας 305-1 της 3ης αλλαγής για την διάσωση τεσσάρων συνανθρώπων μας από βέβαιο θάνατο.

Γλυφάδα, 02/06/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH

ΔΙΑΣ ΦΩΤΙΑ

Η Ένωσή μας, συγχαίρει τους συναδέλφους της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ν/Α και ειδικότερα την Ομάδα της Βούλας με κωδικό 305-1 της 3ης αλλαγής, οι οποίοι επέδειξαν επαγγελματισμό καταφέρνοντας να διασώσουν τέσσερις (4) συνανθρώπους μας από βέβαιο θάνατο.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες (07:30΄) της Τρίτη 02-06-2020 ξέσπασε πυρκαγιά, υπό αδιευκρίνιστες αιτίες, σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου, στην οδό Σερρών στη Βούλα. Οι συνάδελφοι της ΔΙ.ΑΣ. έφθασαν πρώτοι στο σημείο και προέβησαν άμεσα στον απεγκλωβισμό τεσσάρων (4) ανθρώπων.

Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, δυστυχώς όμως η πυροσβεστική εντόπισε απανθρακωμένη μία γυναίκα ηλικίας 52 ετών, εντός του μπάνιου του σπιτιού.

Από την έκβαση και το αποτέλεσμα του περιστατικού, αποδεικνύεται περίτρανα η δυσκολία της επιχείρησης για τους συναδέλφους μας και παράλληλα, αποτελεί ηχηρό μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις για την επικινδυνότητα του επαγγέλματος του αστυνομικού.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους συναδέλφους μας, οι οποίοι επέδειξαν ζήλο και αυταπάρνηση, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά πως είναι δίπλα στον συνάνθρωπο και βοηθούν έμπρακτα.

Για άλλη μία φορά, οι συνάδελφοί μας, μέσα από τις πράξεις τους καταδίνουν πως ο αστυνομικός επιτελεί λειτούργημα και όχι επάγγελμα!!  

                                                                                 Για το Δ.Σ.
                                                        -Ο-                                                        -Ο-
                                                   Πρόεδρος                                      Γενικός Γραμματέας
                                       Γεώργιος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ                     Γεώργιος ΤΣΑΠΑΡΑΣ