Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένωση Ν/Α Δελτίο Τύπου: "Μια μεγάλη αγκαλιά για τα παιδιά ο αποκριάτικος χορός της Ένωσης Ν/Α."

Γλυφάδα, 25/02/2020

Δελτίο Τύπου

Μια μεγάλη αγκαλιά για τα παιδιά ο αποκριάτικος χορός της «Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής».

Περισσότερες από 1.000 οικογένειες, με τα παιδιά τους, γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα στο «Ποσειδώνιο» την Κυριακή 23/02/2020 σε μια εκδήλωση, προσφορά της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής.

Η αίθουσα γέμισε χαμόγελα, οι διοργανωτές μοίρασαν χαρταετούς στους μικρούς φίλους και φρόντισαν να έχουν τους κατάλληλους προσκεκλημένους ώστε να προσφέρουν ένα ποικιλόμορφο πρόγραμμα με θεατρική παράσταση, Καραγκιόζη, τον μάγο Σανκάρα, τον νεαρό Σταμάτη Καπίρη και το συγκρότημα Dee Vibes.

Την επίσημη έναρξη του παιδικού χορού έκανε αρχικά, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής κύριος Γεώργιος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά όλους τους αστυνομικούς με τις οικογένειες τους που παρευρέθηκαν και επισήμανε ότι «δε θα σταματήσει εδώ το έργο της Ένωσης καθώς γίνεται συνεχής προσπάθεια αναβάθμισης των παροχών στα μέλη μας, παροχές που αναβαθμίζουν το επίπεδο του Έλληνα Αστυνομικού, αλλά και το επίπεδο ζωής τους. Κυρίως όμως η Ένωση θέλει να προσφέρει πάντα μια μεγάλη αγκαλιά για τα παιδιά και τα μέλη μας».

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής δεν σταματά τη παράδοση των τελευταίων ετών και διοργανώνει εκδηλώσεις για όλα τα μέλη και τις οικογένειές τους, προάγοντας την αξία της συλλογικότητας.

Η προσπάθεια ποτέ δεν αποτυγχάνει, όταν γίνεται με αγάπη!!!

                                                                             Για το Δ.Σ
                                              Ο                                                                             Ο
                                       Πρόεδρος                                                        Γενικός Γραμματέας 

                         Γεώργιος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ                                        Γεώργιος ΤΣΑΠΑΡΑΣ