Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΟΝ Γ.Α.Δ.Α. ΓΙΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ, ΚΟΡΩΠΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Γλυφάδα 19/02/2016     

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Η Ένωσή μας απέστειλε το κάτωθι έγγραφο στον Γ.Α.Δ.Α. Υποστράτηγο  ΔΡΑΓΑΤΑΚΗ Χρήστο , για το Τμήμα Τάξης Μαρκοπούλου – Κορωπίου και Βουλιαγμένης :

 

Κύριε Γενικέ,

     Με την υπ’ αριθμό πρωτοκόλλου  2000/16/ 281634 από 10/02/16 διαταγή Γ.Α.Δ.Α. με θέμα : Μέτρα Προστασίας Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων Μαρκοπούλου, διατάσσετε τη Διεύθυνση Νοτιοανατολικής Αττικής να διαθέσει μέχρι νεωτέρας , καθημερινά και σε 24ωρη βάση ένα υπηρεσιακό όχημα με δύο αστυνομικούς για τη φύλαξη των εγκαταστάσεων του σκοπευτηρίου Μαρκοπούλου, υπηρεσία που μέχρι πρότινος είχε επωμιστεί εποχούμενη περιπολία από την  Δ.Α.Ε.Α.
Το τελευταίο διάστημα με τη λειτουργία του κέντρου φιλοξενίας αλλοδαπών στο χόκεϊ Ελληνικού, οι Υπηρεσίες της Δ.Α.Ν/Α.Α. έχουν αποδυναμωθεί πλήρως και σε τέτοιο βαθμό έτσι ώστε να μην είναι δυνατή σε πολλές των περιπτώσεων η χορήγηση των προβλεπόμενων Ημερήσιων Αναπαύσεων στο προσωπικό της.


Επιπροσθέτως, οι αστυνομικοί που υπηρετούν στο Αστυνομικό Τμήμα Βουλιαγμένης έχουν επωμιστεί από την 10 Φεβρουαρίου 2016 με την φύλαξη επιπλέον στόχου πολιτικού προσώπου επί 24ωρου βάσεως.
Παράλληλα, διερωτόμαστε, για ποιο λόγο ενώ ο Ιππόδρομος πλέον είναι ιδιωτική επιχείρηση και ενώ τα ταμεία δεν έχουν χρήματα διότι τα στοιχήματα γίνονται αποκλειστικά και μόνο στα πρακτορεία του Ο.Π.Α.Π. , αποστέλλονται δυνάμεις για εκτέλεση υπηρεσίας από τα Αστυνομικά Τμήματα Μαρκοπούλου και Κορωπίου ;
Παρακαλούμε, όπως κάνετε όλες εκείνες τις ενέργειες προκειμένου να δώσετε τη δυνατότητα στις Υπηρεσίες της Δ.Α.Ν/Α.Α. να μπορέσουν να ανταποκριθούν αναπόσπαστα στο έργο τους χωρίς να επιβαρύνεται περαιτέρω το Αστυνομικό προσωπικό.

 

Για το Δ.Σ.

-Ο-                                                -Ο-

Πρόεδρος                                         Γεν. Γραμματέας

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                    ΚΟΡΚΟΒΕΛΟΣ Σπυρίδων