Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έγγραφο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιανατολικής Αττικής πρός τους Αρμόδιους φορείς σχετικά με την υποστελέχωση των Υπηρεσιών που εδρεύουν στα Γεωγραφικά όρια της Νοτιανατολικής Αττικής

Γλυφάδα 12/07/2016     

                                                                                            

                                                                                       

                                                             ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

        Έγγραφο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιανατολικής Αττικής πρός τους Αρμόδιους φορείς  σχετικά με την υποστελέχωση των Υπηρεσιών που εδρεύουν στα Γεωγραφικά όρια της Νοτιανατολικής Αττικής.

 

      Στις Υπηρεσίες που εδρεύουν στα Γεωγραφικά όρια της Ένωσης μας η υπάρχουσα δύναμη αντιστοιχεί στο 40-50% μεσοσταθμικά της οργανικής.

      Αποτέλεσμα της αφαίμαξης αυτής είναι αφενός η ελλιπής αστυνόμευση και η εγκατάλειψη των φορολογουμένων πολιτών που κατοικούν στην Νοτιανατολική Αττική και αφετέρου η καταπόνηση και η εξάντληση των συναδέλφων μας.

      Τις προσεχείς ημέρες θα λάβει χώρα το συμβούλιο των μεταθέσεων σε επίπεδο Γ.Α.Δ.Α. από το οποίο προσμένουμε την καθολική ικανοποίηση των αιτημάτων των συναδέλφων που επιθυμούν ακόμα να μετατεθούν στις Υπηρεσίες της Νοτιανατολικής Αττικής.

      Επιπρόσθετα είναι επιτακτική η ενίσχυση της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης του Αερολιμένα Αττικής καθώς από τις τακτικές μεταθέσεις εκτός ΓΑΔΑ αλλά και με τις τοποθετήσεις Νεοεξερχομένων Αρχιφυλάκων αποχώρησαν δεκαεννέα (19) Αστυνομικοί και ενώ λειτουργεί καινούργιος αεροσταθμός ο οποίος  χρειάζεται απαραίτητη στελέχωση.

      Αποτελεί μονόδρομο η ενίσχυση των Υπηρεσιών , οι οποίες σήμερα αποτελούν τμήματα καταγραφών και χορήγησης βεβαιώσεων σε ευθεία αντίθεση με τον πραγματικό λόγο της Αστυνομίας και σε πλήρη απεμπόληση του αισθήματος ασφάλειας που μέχρι σήμερα με φιλότιμο, ιδρώτα και πόνο οι συνάδελφοί μας προασπίζονται.

      Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

 

                                                       Για το Δ.Σ.

                 -O-                                                                               -O-

            Πρόεδρος                                                                Γεν. Γραμματέας

            

 

 

  ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                                     ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος