Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Eνέργειες της Ένωσης Ν/Α Αττικής για τοποθέτηση υπηρεσιακού ιατρού στη Δ.Α.Ν/Α.Α. και στη Δ/ση Αστ. Αερολιμένα Αθηνών

EASy
ΕΝΩΣΗ 
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Βορείου Ηπείρου 50, Γλυφάδα Αττικής
ΤΗΛ 2109620840  fax 2109692996
www.eaynaa.gr
POASY

 

Γλυφάδα 08/12/2014            

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Σήμερα 08/12/2014 και ώρα 11:00 ο Πρόεδρος της Ένωσης Νοτιοανατολικής ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος, συναντήθηκε εκ νέου με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Υγειονομικού Υποστράτηγο (Ιατρό Χειρουργό) κ. ΖΑΦΕΙΡΗ Πλάτων παρουσία του Διευθυντή του Κ.Ι.Α. Ταξίαρχου (Ιατρού Ψυχιάτρου) κ. ΠΑΠΑΔΟΥΡΑΚΗ Αντώνιου και του Α/Ύ΄(Ιατρού Κλινικού Ψυχολόγου) κ. ΚΟΥΦΑΚΗ Εμμανουήλ.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της συνέχισης των ενεργειών της ένωσής μας για την τοποθέτηση υπηρεσιακού ιατρού στη Διεύθυνση Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής και στη Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, για την εξυπηρέτηση των εν ενεργεία και απόστρατων Αστυνομικών που υπηρετούν ή διαμένουν αντίστοιχα στις απομακρυσμένες περιοχές από το κέντρο της Αθήνας, δικαιοδοσίας των ανωτέρω Διευθύνσεων αλλά και των όμορων υπηρεσιών.

Όπως τόνισε ο Υποστράτηγος το τελευταίο διάστημα γίνονται ενέργειες από πλευράς της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας για την αύξηση των οργανικών θέσεων ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων στη Διεύθυνση Υγειονομικού και σίγουρα η θετική αυτή εξέλιξη θα έχει σαν επακόλουθο την τοποθέτηση υπηρεσιακών ιατρών  στις Διευθύνσεις  που κρίνεται απαραίτητο καθώς και ίδρυση αντίστοιχων περιφερειακών ιατρείων.

 

Αναμένουμε τις εξελίξεις.

 

 

 

Για το Δ.Σ.

-Ο-                                                                -Ο-

Πρόεδρος                                                              Γεν.Γραμματέας

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                   ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος

 

 

 

(Φωτογραφικό στιγμιότυπο της συνάντησης του Προέδρου Νοτ/κης ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗ Γιώργου και του εκλεγμένου αντιπροσώπου στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. ΚΟΡΟΜΗΛΑ Νικόλαου με τον Υποστράτηγο κ. ΖΑΦΕΙΡΗ Πλάτων, τον Ταξίαρχο κ. ΠΑΠΑΔΟΥΡΑΚΗ Αντώνιο και τον Α/Υ΄ κ. ΚΟΥΦΑΚΗ Εμμανουήλ)