Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκδήλωση μνήμης, κοπή βασιλόπιτας και βραβεύσεις στην Ε.Κ.Α.Μ.

Γλυφάδα, 16/01/2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

1 ΕΚΑΜ

2 ΕΚΑΜ

3 ΕΚΑΜ

Την Κυριακή 15/01/2023 και ώρα 11:00, στις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων (Δ.Ε.Α.Δ.) στο Ολυμπιακό Σκοπευτήριο Μαρκοπούλου, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής παρευρέθηκε στη σεμνή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από το Σύλλογο Αποστράτων της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (Ε.Κ.Α.Μ.), όπου και τιμήθηκε η μνήμη του συναδέλφου μας Βασίλειου ΛΑΠΠΑ.

Ειδικότερα, ο εκλιπών τη νύχτα της 09ης Ιανουαρίου 1997 στον Πύργο Ηλείας, τραυματίστηκε θανάσιμα εν ώρα υπηρεσίας από πυρά δραπέτη φυλακών, κατά την εξέλιξη επιχείρησης σύλληψης αυτού.

Μετά την τέλεση του τρισάγιου, έγινε η εθιμοτυπική κοπή της βασιλόπιτας για το καλό του νέου έτους.

Στη συνέχεια, ακολούθησε η βράβευση συναδέλφων της Ομάδας για την πολυετή προσφορά τους, οι οποίοι συνταξιοδοτήθηκαν πρόσφατα.

Τέλος, με ιδιαίτερο ενθουσιασμό ακολούθησε η βράβευση εν ενεργεία στελέχους της Ε.Κ.Α.Μ., ο οποίος αποφοίτησε με επιτυχία από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ευχόμαστε στα μέλη του Συλλόγου Αποστράτων της Ε.Κ.Α.Μ., στα εν ενεργεία στελέχη της Μονάδας και σε όλο το προσωπικό της Δ.Ε.Α.Δ. καλή και δημιουργική χρονιά, με υγεία και ευημερία.

Αθάνατος ο συνάδελφος Βασίλης ΛΑΠΠΑΣ.

ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ