Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διεξαγωγή εθελοντικής αιμοδοσίας την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022 από την Ένωση Ν/Α Αττικής

Γλυφάδα, 05/10/2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH

AIMODOSIA GLYFADA 11 10 2022

Διεξαγωγή εθελοντικής αιμοδοσίας

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, πραγματοποίησε πριν λίγες μέρες εθελοντική αιμοδοσία στη Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, η οποία σημείωσε τεράστια επιτυχία.

Η ανταπόκριση των συναδέλφων ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, καθώς συγκεντρώθηκε υψηλός αριθμός φιαλών για την τράπεζα αίματος, που διατηρεί η Ένωσή μας στο Νοσοκομείο Σωτηρία.

Ευχαριστούμε θερμά για ακόμη μια φορά όλους όσους προσήλθαν, για την πολύτιμη στήριξη και την ανθρωπιά που επέδειξαν σε εκείνους που έχουν ανάγκη για αίμα.

Επειδή πολλοί συνάδελφοι λόγω υποχρεώσεων δυστυχώς δεν κατάφεραν να παραστούν στην εν λόγω αιμοδοσία, αλλά και εξαιτίας των αναγκών για αίμα την τρέχουσα περίοδο, λήφθηκε η απόφαση να πραγματοποιηθεί άμεσα νέα εθελοντική αιμοδοσία, αυτή τη φορά στη Γλυφάδα, στο γραφείο της Ένωσης.

Κατόπιν τούτων, καλούμε, όσους συναδέλφους μας επιθυμούν, να λάβουν μέρος στη προσεχή αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11/10/2022, κατά τις ώρες 09:00΄ έως 13:00΄, στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής στη Γλυφάδα (οδ. Βορείου Ηπείρου αρ. 50, 1ος όροφος, στο γραφείο της Ένωσης Ν/Α Αττικής).

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με την υπ’ αρίθμ. 1005/16/1013162 Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας χορηγείται 4 ήμερη αιμοδοτική άδεια για τους συναδέλφους που δίνουν εθελοντικά αίμα για τις τράπεζες αίματος των Πρωτοβαθμίων Συνδικαλιστικών Ενώσεων.

Σας περιμένουμε να δώσουμε όλοι μαζί λίγο από το χρόνο μας, για έναν τόσο σημαντικό και ευγενικό σκοπό.

ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ