Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διεκδικούμε την αξιοπρέπειά μας, συμμετέχουμε στην Πανελλαδική Διαμαρτυρία την Δευτέρα 18/12/2023

Γλυφάδα, 13/12/2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής συμμετέχει σε κάθε μορφή αντίδρασης και αγώνα, που απώτερο σκοπό έχουν τη διεκδίκηση ενός καλύτερου μέλλοντος για όλους τους συναδέλφους.

Απαιτούμε το σεβασμό, την αξιοπρέπειά μας, την κατοχύρωση των εργασιακών μας δικαιωμάτων, τη διαφύλαξη της ζωής μας.

Κάθε μορφή βίας κατά Αστυνομικών Υπαλλήλων αποτελεί πλήγμα στη Δημοκρατία μας. Ζητούμε, οι υπεύθυνοι να φανούν αντάξιοι της ιστορικής ευθύνης που έχουν και η Πολιτεία να λάβει μέτρα, αναγνωρίζοντας –τώρα- το επάγγελμα του Αστυνομικού ως επικίνδυνο.

Καλούμε όλα τα μέλη μας να συμμετάσχουν στην Πανελλαδική Ένστολη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 15:00, στην Πλατεία Κολοκοτρώνη στην Αθήνα έξω από την παλιά Βουλή.

Έχουμε χρέος να είμαστε όλοι εκεί. Εάν δεν το κάνουμε τώρα, εάν δεν διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας σήμερα, το μέλλον μας προμηνύεται άγνωστο έως δυσοίωνο.

Για τη διευκόλυνση μετακίνησης των συναδέλφων που υπηρετούν σε απομακρυσμένες περιοχές από το κέντρο της Αθήνας, η Ένωσή μας σε συνεργασία με την Π.Ο.ΑΣ.Υ. θα διαθέσει ΔΩΡΕΑΝ λεωφορείο το οποίο θα αναχωρήσει την ίδια ημέρα στις 13:00 από το Αστυνομικό Τμήμα Λαυρεωτικής, εν συνεχεία θα μεταβεί στο Αστυνομικό Τμήμα Κερατέας και τέλος στο Κτίριο 10 της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, καταλήγοντας στο χώρο πραγματοποίησης της διαμαρτυρίας. Αντίστοιχα, θα πραγματοποιηθεί το αντίστροφο δρομολόγιο κατά την επιστροφή.

Παρακαλούμε όσοι εκ των συναδέλφων επιθυμούν να μετακινηθούν με το συγκεκριμένο λεωφορείο, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο email: [email protected] ή στο τηλέφωνο 210-9620840 έως την Δευτέρα 18/12/2023 και ώρα 10:00.

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ