Τρίτη, 29 Απριλίου, 2025

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΕΣΜΕΥΣΗ Α.Τ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, Β΄ Α.Τ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΚΑΙ Τ.Α ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΕ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΒΑΣΗ

Γλυφάδα16/03/2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σήμερα 16/03/2015 και ώρα 11:30 το Προεδρείο και εκλεγμένοι Αντιπρόσωποι της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, επισκέφθηκαν τα Αστυνομικά Τμήματα Τάξης Ηλιούπολης και Β΄ Γλυφάδας και το Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε προκειμένου να ακουστεί η φωνή των συναδέλφων, να καταγραφούν και να επιλυθούν προβλήματα που τους απασχολούν.

Εμείς διαπιστώσαμε ότι πρόκειται για κάποιες καλές υπηρεσίες πράγμα το οποίο οφείλεται στις διοικήσεις αλλά και στην καλή ποιότητα του Αστυνομικού Προσωπικού.

Αφού ακούσαμε τους συναδέλφους μας, συναντηθήκαμε με τους Διοικητές των Υπηρεσιών προκειμένου να μεταβιβάσουμε τους προβληματισμούς των συναδέλφων.

Ως Ένωση πήραμε διαβεβαιώσεις ότι από εδώ και στο εξής οι ανωτέρω υπηρεσίες θα εκδίδουν εβδομαδιαία Υπηρεσία σύμφωνα με το Π.Δ. 173/2013.

Εμείς κατανοούμε ότι είναι ιδιαίτερα δύσκολη η έκδοση σε εβδομαδιαία βάση της υπηρεσίας από τα Τμήματα Τάξης και Ασφάλειας του λεκανοπεδίου Αττικής, διότι τα μέτρα της Γ.Α.Δ.Α. αλλά και των μεμονωμένων Διευθύνσεων  τις περισσότερες φορές είναι έκτακτα γεγονός που δυσχεραίνει τη δυνατότητα αυτή.

Επιπροσθέτως σε πολλές περιπτώσεις κάποιοι εκ των συναδέλφων μας είναι αρνητικά προϊδεασμένοι ή και καχύποπτοι στην εφαρμογή του συγκεκριμένου μέτρου, όμως εμείς θα τονίσουμε  για άλλη μια φορά ότι ο Αστυνομικός  είναι και αυτός ένας εργαζόμενος ο οποίος έχει το δικαίωμα να προγραμματίζει τη ζωή του όσο αυτό μπορεί να καταστεί δυνατό, έστω και αν ακόμα κάποιες έκτακτες ανάγκες αλλά και η φύση του επαγγέλματος λειτουργούν ως ανασταλτικός παράγοντας.

Αναμένουμε ώστε η δέσμευση των διοικήσεων των υπηρεσιών που επισκεφθήκαμε να γίνει πράξη και φυσικά συνεχίζουμε τις επισκέψεις στις υπηρεσίες της Νοτ/κής, προκειμένου να συμβάλλουμε έμπρακτα στην καλυτέρευση συνθηκών εργασίας των Αστυνομικών που υπηρετούν σε υπηρεσίες που εδρεύουν στα γεωγραφικά όρια δικαιοδοσίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Για το Δ.Σ.

-Ο-                                       -Ο-

Πρόεδρος                              Γεν.Γραμματέας

 

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος  ΚΟΡΚΟΒΕΛΟΣ Σπυρίδων