Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δελτίο Τύπου της Ένωσης Νοτιοανατολικής για την απονομή πτυχίων σε άνδρες της Ε.Κ.Α.Μ. στην Διεύθυνση Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων.

Την 05/07/2017 και ώρα 11:00, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής πτυχίων στους νέους επιτυχώς αποφοιτήσαντες του σχολείου της Ε.Κ.Α.Μ., στην Διεύθυνση Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων.

Την εκδήλωση που οργανώθηκε άψογα από τον Διοικητή της Δ.Ε.Α.Δ. Ταξίαρχο κ. Χρήστο ΚΟΤΛΙΔΑ καθώς και τους Τμηματάρχες της Ε.Κ.Α.Μ., του Τ.Ε.Ε.Μ., του Τμήματος Συνοδών Αστυνομικών Σκύλων και των UAV’s (μη επανδρωμένων αεροσκαφών), τίμησαν με την παρουσία τους οι δύο Γενικοί Γραμματείς του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κύριοι Δημήτρης ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ και Τζανέτος ΦΙΛΛΙΠΑΚΟΣ, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος κ. Κωνσταντίνος ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ, ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος κ. Αριστείδης ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, ο Προϊστάμενος του Επιτελείου Αντιστράτηγος κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗΣ, ο Γενικός Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδας Αντιστράτηγος κ. Αντώνιος ΜΠΑΚΑΣ και πλήθος ανωτάτων και ανωτέρων Αξιωματικών από πολλές Υπηρεσίες της Αστυνομίας.
Την Ένωσή μας εκπροσώπησε ο Πρόεδρος κ. Γιώργος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ και ο Αντιπρόσωπος στην ΠΟΑΣΥ κ. Γιώργος ΤΣΑΠΑΡΑΣ.
Μετά τις τοποθετήσεις των δύο Γενικών Γραμματέων του Υπουργείου, του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας και του Διευθυντή της Δ.Ε.Α.Δ., τελέστηκε τρισάγιο εις μνήμην των πεσόντων Αστυνομικών από τον Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαο.
Επίσης, απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στην σύζυγο και τις δύο κόρες του Αείμνηστου Βασίλη ΛΑΠΠΑ και εν συνεχεία έγιναν τα αποκαλυπτήρια του μνημείου των πεσόντων Αστυνομικών των Ε.Κ.Α.Μ.
Τέλος, ακολούθησε επίδειξη των αντρών της Ε.Κ.Α.Μ. οι οποίοι εντυπωσίασαν όλους τους παρευρισκομένους με την επιχειρησιακή τους ετοιμότητα και ακρίβεια.
Εμείς οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον Διευθυντή της Δ.Ε.Α.Δ. Ταξίαρχο κ. Χρήστο ΚΟΤΛΙΔΑ για την πρόσκληση και για την τιμή να βρεθούμε κοντά στους νέους Συναδέλφους της Ε.Κ.Α.Μ. κατά την απονομή των πτυχίων τους αλλά και στην απονομή τιμής στην οικογένεια του Συναδέλφου μας Βασίλη ΛΑΠΠΑ, που βρήκε άδικο θάνατο από κακοποιούς στον Πύργο Ηλείας.
Ας ευχηθούμε στους νέους Συναδέλφους της Ε.Κ.Α.Μ. καλή Υπηρεσία στο δύσκολο έργο τους, χωρίς άλλα θύματα και στην οικογένεια του αδικοχαμένου Συναδέλφου μας, να είναι πάντα καλά και να τον θυμούνται με τιμή, όπως θα τον θυμόμαστε όλοι μας.

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ

 

   

 

Για το Δ.Σ.

-O-                                                                               -O-

Πρόεδρος                                                                Γεν. Γραμματέας

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                                                ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος