Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δελτίο Τύπου σχετικά με μετακινήσεις Αστυνομικών

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι η Ένωσή μας καταδικάζει τις μεταθέσεις – μετακινήσεις Συναδέλφων μας χωρίς αίτηση ή επιθυμία τους.
Ενημερώνει επίσης τους Συναδέλφους μας ότι δόθηκαν σαφείς οδηγίες στον εκπρόσωπό μας στο συμβούλιο μεταθέσεων της Διεύθυνσης κ. Νικόλαο ΚΟΡΟΜΗΛΑ μετά τις καταθέσεις προσφυγών από μέρους των Συναδέλφων μας, που εκφράζουν και την τελική επιθυμία τους για την μη αποδοχή, να μην επικυρώσει αυτές.
Στα δε πλαίσια της στήριξης του «Λύριου» ορφανοτροφείου που υπέστη ζημιές στην τελευταία φονική πυρκαγιά στην ανατολική Αττική αποφάσισε να συμμετέχει στην προσπάθεια της Π.Ο.ΑΣ.Υ. και ο τρόπος θα αποφασιστεί στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο.
Η Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.ΑΣ.Υ. ήταν κάθε Ένωση να αποφασίσει έκτακτη κράτηση 5 ευρώ για όλα τα μέλη της προκειμένου να συμβάλλουμε όλοι μας για τον ιερό αυτό σκοπό.
Εμείς, το νύν Προεδρείο της Ε.Α.Υ. Ν/Α Αττικής, δεν είναι δυνατό να ψηφίσουμε έκτακτη εισφορά για τα μέλη μας σε καμία περίπτωση ακόμη και για ανθρωπιστικούς λόγους διότι έτσι θεωρούμε ότι υποτιμούμε τα φιλανθρωπικά αισθήματα των μελών μας που αυτά πρέπει να εκφράζονται ατομικά και όχι με αποφάσεις Διοικητικών Συμβουλίων.
Επίσης θεωρούμε ότι δεν μπορούμε ότι δεν μπορούμε να παίρνουμε αποφάσεις ειδικά για οικονομικά θέματα (που αφορούν περαιτέρω κρατήσεις).
Για όλους τους παραπάνω λόγους αποφασίσαμε την εκταμίευση ποσού από το ταμείο της Ένωσής μας χωρίς να επιβαρύνουμε περαιτέρω τους συναδέλφους μας, για τον ιερό σκοπό της ανοικοδόμησης του Λύριου ορφανοτροφείου.

Για το Δ.Σ.

-O-                                                                               -O-

Πρόεδρος                                                               Γεν. Γραμματέας

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                                                ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος

6978079503                                                                                      6977665820