Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Μπράβο της Ένωσης νοτιοανατολικής στην Υ.Α.Ν/Α.Α. για την σύλληψη των ληστών με το «σίδερο».

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττική, συγχαίρει τους συναδέλφους της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας νοτιοανατολικής Αττικής οι οποίοι μετά από συντονισμένες προσπάθειες και παρακολουθήσεις μηνών σε συνεργασία με την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για την ταυτοποίηση των δραστών, συνέλαβαν εγκληματική οργάνωση η οποία προέβαινε σε κλοπές και ληστείες οικιών στην ευρύτερη περιοχή του λεκανοπεδίου και ιδιαίτερα στην περιφέρεια της νοτιοανατολικής Αττικής.

Tactical Glock 17
Οι συλληφθέντες υπήκοοι Γεωργίας έχουν πλούσιο ποινικό παρελθόν και ήταν οι ίδιοι δράστες οι οποίοι πριν λίγες μέρες προκάλεσαν εγκαύματα με ηλεκτρικό σίδερο σε ηλικιωμένη προκειμένου να της αφαιρέσουν χρηματικό ποσό.
Οι επιτυχίες της Ελληνικής Αστυνομίας συνεχίζονται και τονώνουν το αίσθημα ασφαλείας του πολίτη, τοποθετώντας την σε εξέχουσα θέση σε σχέση με άλλες Αστυνομίες ανά τον κόσμο στην εξιχνίαση εγκλημάτων.
Μπράβο στους συναδέλφους οι οποίοι με αυταπάρνηση επιτελούν το καθήκον τους.

-Ο-                                                                                                   -Ο-

Πρόεδρος                                                                                   Γεν. Γραμματέας

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                                                  ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος