Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ

Γλυφάδα 30/01/2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

 

       Η Ένωσή μας λειτούργησε με γνώμονα τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των Αστυνομικών που υπηρετούν στις Υπηρεσίες που εδρεύουν στα γεωγραφικά όρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής.

      Κάναμε ότι ήταν δυνατό με συναντήσεις σε όλες τις Υπηρεσίες της Νοτιοανατολικής Αττικής με προτάσεις αλλά και παρεμβάσεις στην Φυσική και Πολιτική Ηγεσία, προκειμένου να διασφαλίσουμε καλύτερες συνθήκες εργασίας καθώς και την εύρυθμη λειτουργία των Υπηρεσιών της Νοτιοανατολικής Αττικής.

     Απευθυνθήκαμε στην ιδιωτική πρωτοβουλία πάμπολλες φορές έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε οχήματα για τις Υπηρεσίες της Νοτιοανατολικής Αττικής αλλά και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, εκτυπωτές και άλλα υλικά προκειμένου να μπορούν οι Υπηρεσίες να λειτουργούν και ειδικά οι συνάδελφοι να εκτελούν τα καθήκοντά τους με ασφάλεια.

     Ειδικά πριν τη λειτουργία της Ένωσης οι Υπηρεσίες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής λειτουργούσαν με συνθήκες απαράδεκτες (Τμήματα Ασφαλείας υπό διάλυση με μεταγωγές, μέτρα κτλ.) και καταφέραμε σε ένα μεγάλο βαθμό να λειτουργήσουν αυτές οι Υπηρεσίες καθώς και να καλυτερεύσουν οι συνθήκες εργασίας των αστυνομικών που υπηρετούν σε αυτές και μάλιστα σε μια περίοδο που δεν υπήρξαν νέες προσλήψεις παρά μόνο αποχωρήσεις Αστυνομικών από το Σώμα.

     Προκειμένου η Ένωση να συνεχίσει να λειτουργεί εκτελώντας το έργο της απρόσκοπτα, σε έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που έγινε σήμερα 30/01/2016 και ώρα 12:00, αποφασίστηκε η διεξαγωγή Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης για τον Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό, έκθεση ελεγκτικής επιτροπής και ορισμού ημερομηνίας διεξαγωγής αρχαιρεσιών για το Διοικητικό Συμβούλιο, Αντιπροσώπων, Ελεγκτικής Επιτροπής και εκπροσώπου σε Υπηρεσιακά Συμβούλια.

    Για την εύρυθμη λειτουργία της Ένωσης το νυν Διοικητικό Συμβούλιο θα συνεχίσει τα καθήκοντα του μέχρι την ανάδειξη των καθηκόντων από το Διοικητικό Συμβούλιο που θα οριστεί μετά τις αρχαιρεσίες.

   Η Δημοκρατία προϋποθέτει ο Λαός να έχει το γενικό πρόσταγμα και να αποφασίζει.

 

Για το Δ.Σ.

-Ο-                                                   -Ο-

Πρόεδρος                                 Γεν. Γραμματέας

 

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος             ΚΟΡΚΟΒΕΛΟΣ Σπυρίδων

6978079503                                         6977506464