Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ 500 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΟΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ Σ.τ.Ε.

EASY
ΕΝΩΣΗ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Βορείου Ηπείρου 50, Γλυφάδα Αττικής
ΤΗΛ 210 9620,84 χιλιάδων
fax 2109692996
ΠΟΑΣΥ
 

ΓΛΥΦΑΔΑ, 10/04/2014
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

 

Η Ένωσή μας καταγγέλλει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται οι ευπαθείς ομάδες των αστυνομικών (παντρεμένοι με τέκνα, δόκιμοι, παλιοί συνάδελφοι κ.λπ.) που εξαιρούνται από το επίδομα των 500 Ευρώ.

Είναι αυταπόδεικτο ότι οι προθέσεις δεν εστιάζονται στην ελάφρυνση των ευπαθών ομάδων αλλά σε ένα επικοινωνιακό τρικ που στην ουσία έβαλε τους Έλληνες Αστυνομικούς σε μια άνευ ουσίας διαμάχη για ψίχουλα τα οποία θα δοθούν μια και μόνο φορά.

Βέβαια το χειρότερο όλων δεν είναι το ότι αποκλείουν από το συγκεκριμένο βοήθημα το μεγαλύτερο μέρος των αστυνομικών, αλλά το γεγονός ότι κατά την αναμονή της καθαρογραφής της απόφασης του Σ.τ.Ε. δηλώνουν ξεκάθαρα ότι ενώ για την αποκατάσταση των μισθών των δικαστικών τα χρήματα υπάρχουν, για τους αστυνομικούς θα πρέπει να ανευρεθούν ισοδύναμα, απειλώντας ότι θα εφαρμοστεί η απόφαση, όμως σε καμία περίπτωση δε θα αποκατασταθούν οι μισθοί μας.

Ειδικά για την απόφαση του Σ.τ.Ε. θα πρέπει να είμαστε σε συνεχή επαγρύπνηση, διότι αυτό που κερδίσαμε ακολουθώντας την δικαστική οδό, είναι σίγουρο ότι θα προσπαθήσουν να το ακυρώσουν και να το αφαιρέσουν με νομοθετήματα που θα δώσουν την χαριστική βολή στον Έλληνα Αστυνομικό.

 

 Υπογραφή

                      6978079503                                                                                               6977665820