Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΥΝΟΡΩΝ Α.Ε.Α. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Ν/Α

Γλυφάδα  21/09/2015           

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά το υπ’ αρίθμ. 67/2015 από 18/09/2015 έγγραφο της Ένωσης Νοτιοανατολικής προς τον Κλάδο Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων/Α.Ε.Α. που αφορούσε τη μεταφορά και φιλοξενία μεταναστών στο Λαύριο, λάβαμε την απάντηση ότι το σημείο (λιμένας) αποβίβασης, όσο και οι εγκαταστάσεις φιλοξενίας, εμπίπτουν στις αρμοδιότητες του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση του Κλάδου Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων/Α.Ε.Α. από το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής για τον οποιοδήποτε μελλοντικό σχεδιασμό και ότι οι προτάσεις μας θα ληφθούν υπόψη, εφ’ όσον κληθούν επίσημα να εκφέρουν απόψεις.

Η Ένωσή μας και προσωπικά ο Πρόεδρος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος ευχαριστεί την Υποστράτηγο κ. ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ Ζαχαρούλα για την άμεση ανταπόκρισή της μετά το έγγραφο της Ένωσης, διότι αντιλήφθηκε ότι οι προβληματισμοί όλων μας δεν πηγάζουν από συντεχνιακή διάθεση αλλά αποσκοπούν στο να αποτραπούν τυχόν καταστάσεις που ενδέχεται να δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα παρά να επιλύσουν.

 

Για το Δ.Σ.

-Ο-                                            -Ο-

 

Πρόεδρος                                Γεν. Γραμματέας

 

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος     ΚΟΡΚΟΒΕΛΟΣ Σπυρίδων

 6978079503                                          6977506464