Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024
Αρχική Ανακοινώσεις Υπηρεσίες Αισθητικής MEDIASPIS

Υπηρεσίες Αισθητικής MEDIASPIS

0
Υπηρεσίες Αισθητικής MEDIASPIS

Ενημερώνουμε τα μέλη μας, ότι η εταιρεία Mediaspis προσφέρει στα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής έκπτωση 30% σε όλες τις υπηρεσίες.
ΠΡΟΣΦΟΡΑ
MEDIASPIS ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ Α.Ε ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ,
ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΗ ΜΟΝΑΔΑ ΚΟΣΜΗΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ 17/07/2015
ΔΙΑΙΤΑΣ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΗΣ
Π.ΤΣΑΛΔΑΡΗ 16,ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
ΤΗΛ. 2105772100

H εταιρεία Mediaspis προσφέρει στα μέλη της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής έκπτωση 30% σε όλες τις υπηρεσίες.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΠΑΣ

Η ευθύνη για την πραγματοποίηση των όρων της συγκεκριμένης ή οποιασδήποτε άλλης μελλοντικής προσφοράς προς τα μέλη της ένωσής μας, βαρύνει αποκλειστικά και μόνο την πάροχο εταιρεία.

Η ένωσή μας, δεν λειτουργεί ως μεσάζοντας αλλά ούτε έχει οικονομικές ή άλλες απολαβές από τις προσφορές προς τα μέλη της.

Η ένωσή μας ανακοινώνει κάθε προσφορά που κατατίθεται σε αυτή προς τα μέλη της προκειμένου να συνεισφέρει με αυτό τον τρόπο στην εξεύρεση ευκαιριών στις δύσκολες στιγμές που περνάμε όλοι μας οικονομικά.

Συνιστά στους ενδιαφερόμενους να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα των εταιριών που προσφέρουν υπηρεσίες ή προϊόντα , για διευκρινίσεις και αφού διαπιστώσουν ότι οι όροι είναι προς το συμφέρον τους κατόπιν να συμμετέχουν σε αυτές.
Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο για την Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α με την επίδειξη της κάρτας μέλους.

ΤΗΛ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.A.Υ.Ν/Α.Α ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜOYN ΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 2105772100 (Π. ΤΣΑΛΔΑΡΗ 16-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ).