Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024
Αρχική Ανακοινώσεις Οφθαλμιατρείο ΥΦΑΝΤΗΣ

Οφθαλμιατρείο ΥΦΑΝΤΗΣ

0
Οφθαλμιατρείο ΥΦΑΝΤΗΣ

Ενημερώνουμε τα μέλη μας, ότι το οφθαλμιατρείο Χαράλαμπος ΥΦΑΝΤΗΣ προσφέρει υπηρεσίες που αφορούν πλήρη έλεγχο οφθαλμικών παθήσεων, διάθλασης, οπτομέτρησης όπως και χρήση laser για διόρθωση μυωπίας/υπερμετρωπίας
ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Πιστοποιητικό οπτ. Ικανότητας

10 €

Οφθαλμολογική εξέταση

20 €

Βυθοσκόπηση/διάνοιξη δακρ.

30 €

Αφαίρεση σπίλων/θηλωμάτων

40 €

Laser βυθού

140 €

Lasik

1500 €

Η ευθύνη για την πραγματοποίηση των όρων της συγκεκριμένης ή οποιασδήποτε άλλης μελλοντικής προσφοράς προς τα μέλη της ένωσής μας, βαρύνει αποκλειστικά και μόνο την πάροχο εταιρεία.
Η ένωσή μας, δεν λειτουργεί ως μεσάζοντας αλλά ούτε έχει οικονομικές ή άλλες απολαβές από τις προσφορές προς τα μέλη της.
Η ένωσή μας ανακοινώνει κάθε προσφορά που κατατίθεται σε αυτή προς τα μέλη της προκειμένου να συνεισφέρει με αυτό τον τρόπο στην εξεύρεση ευκαιριών στις δύσκολες στιγμές που περνάμε όλοι μας οικονομικά.
Συνιστά στους ενδιαφερόμενους να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα των εταιρειών που προσφέρουν υπηρεσίες ή προϊόντα , για διευκρινίσεις και αφού διαπιστώσουν ότι οι όροι είναι προς το συμφέρον τους κατόπιν να συμμετέχουν σε αυτές.
Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο για την Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α με την επίδειξη της κάρτας μέλους.
ΤΗΛ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.A.Υ.Ν/Α.Α ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜOYN ΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 2299023061 (Υφαντής Χάρης- Χειρούργος Οφθαλμίατρος) Λ. Σουνίου 61, Μαρκόπουλο.