Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024
Αρχική Ανακοινώσεις Κάρτα Υγείας online PETROPOULOS

Κάρτα Υγείας online PETROPOULOS

0
Κάρτα Υγείας online PETROPOULOS

Η Εταιρεία cc Petropoulos προσφέρει στα μέλη της ένωσής μας και στις οικογένειες τους την κάρτα υγεία on line στην προνομιακή τιμή των 50 ευρώ το χρόνο.
Η ευθύνη για την πραγματοποίηση των όρων της συγκεκριμένης η οποιασδήποτε άλλης μελλοντικής προσφοράς, προς τα μέλη της ένωσης μας ,βαρύνει αποκλειστικά και μόνο την πάροχο εταιρία.
Η ένωση μας δεν λειτουργεί ως μεσάζοντας αλλά ούτε έχει οικονομικές η άλλες απολαβές από τις προσφορές προς τα μέλη της.
Συνιστά στους ενδιαφερόμενους να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα των εταιριών που προσφέρουν υπηρεσίες η προϊόντα ,για διευκρινίσεις ,και κατόπιν να συμμετέχουν σε αυτές .

Η συγκεκριμένη προσφορά αφορά συγκεκριμένα ιδρύματα που είναι συμβεβλημένα με την κάρτα υγεία on line για τα οποία μπορείτε να ενημερωθείτε στα τηλέφωνα της εταιρίας.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ CC-PETROPOULOS ΠΡΟΣ ΤΗΝ Ε.ΑΣ.Υ.Ν/Α.Α.
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΠΟ ΚΑΡΤΑ YGEIA ON LINE.
ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ επισκέψεις για τις ειδικότητες του Παθολόγου, Καρδιολόγου, Χειρουργού, Ορθοπεδικού, Γυναικολόγου, Δερματολόγου, Νευρολόγου, Νευροχειρούργου, Αγγειοχειρούργου, Ουρολόγου, Διαβητολόγου, Χειρουργού Παχυσαρκίας, Χειρουργού Μαστού, Οφθαλμίατρου, Ωτορινολαρυγγολόγου και Πλαστικού Χειρουργού.
ΔΩΡΕΑΝ 6 Πλήρη αιματολογικά check up για άνδρες και γυναίκες.
ΔΩΡΕΑΝ Ακτινογραφία θώρακος
ΔΩΡΕΑΝ P.S.A (Προστατικό Αντιγόνο)
ΔΩΡΕΑΝ Οδοντιατρική φροντίδα (σφράγισμα, καθαρισμός, φθορίωση ,γυάλισμα και αποχρωματισμός)
ΔΩΡΕΑΝ Ηλεκτροκαρδιογράφημα
ΔΩΡΕΑΝ Ιριδοσκόπιση
ΔΩΡΕΑΝ ΤRIPLEX φλεβών – αρτηριών κάτω άκρων
ΔΩΡΕΑΝ Απλή σπιρομέτρηση και σπιρομέτρηση μετά βρογχοδιαστολής.
ΔΩΡΕΑΝ αλλεργικός έλεγχος αναπνευστικής λειτουργιάς
ΔΩΡΕΑΝ Υπηρεσία τηλεφωνικής επικοινωνίας όλο το 24ωρο με Παθολόγο – Καρδιολόγο – Χειρουργό.
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορά με ασθενοφόρο εντος δακτυλίου Αττικής.
ΔΩΡΕΑΝ Μαστογραφία
ΔΩΡΕΑΝ εξέταση σπονδυλικής στήλης με τη μέθοδο της τηλεμετρίας
ΔΩΡΕΑΝ Μέτρηση ακοής ενηλίκων (τονικό, ακοόγραμμα , τυμπανόγραμμα)
ΔΩΡΕΑΝ Προεγχειρητικός έλεγχος για επεμβάσεις καταρράκτη , μυωπίας , υπερμετρωπίας και αστιγματισμού.
ΔΩΡΕΑΝ Εκτίμηση και μέτρηση σκολίωσης για παιδιά.
ΔΩΡΕΑΝ Πελματογραφία
ΔΩΡΕΑΝ Κλινική εξέταση της μπουκωμένης μύτης
ΔΩΡΕΑΝ έλεγχος ολόσωμης αγγειοχειρουργικής εξέτασης.
ΔΩΡΕΑΝ επισκέψεις σε πάρα πολλά ιδιωτικά ιατρεία και γραφεία υγείας.
ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ 70%

Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο για την Ε.ΑΣ.Υ.Ν/Α.Α. με την επίδειξη της κάρτας μέλους .
ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ,εφόσον παραλάβετε τις κάρτες μέχρι την 15/11/2014
FARANTOURIS financial advisors
1) H εταιρεία μας προσφέρει στους χρήστες των υπηρεσιών μας ή τρίτους που εκείνοι θα μας υποδείξουν την παρούσα δωροεπιταγή αξίας (50) ευρώ, η οποία μπορεί να εξαργυρωθεί αποκλειστικά στο πολυοδοντιατρείο “Οδοντιατρικό μέλλον” ( σφράγισμα, εξαγωγή, καθαρισμός) Μεσογείων 2-4, Πύργος Αθηνών, 16ος όροφος
2) Η εταιρέια μας προσφέρει στους χρήστες των υπηρεσιών μας ή τρίτους την παρούσα δωροεπιταγή αξίας (50) ευρώ, η οποία μπορεί να εξαργυρωθεί για μια δερματοσκόπηση από εξειδεικευμένο δερματολόγο.
3) Η εταιρέια μας προσφέρει στους χρήστες των υπηρεσιών μας ή τρίτους την παρούσα δωροεπιταγή αξίας (90) ευρώ, η οποία μπορεί να εξαργυρωθεί για μια οπτομέτρηση (πλήρης οφθαλμικός έλεγχος) που περιλαμβάνει μέτρηση κερατοειδή, μέτρηση μυωπίας, υπερμετρωπίας, αστιγματισμού,πρεσβυωπίας,οφθαλμικής πίεσης και για δύο οργανικούς άθραυστους φακούς.
4) Η εταιρεία μας προσφέρει στους χρήστες υπηρεσιών μας ή τρίτους την παρούσα δωροεπιταγή αξίας (90) ευρώ, η οποία μπορεί να εξαργυρωθεί στο γυμναστήριο PALESTRA ACTIVE Πύργους Αθηνών για παροχές : α) Σωματοανάλυση, β) Καταγραφή της φυσικής δραστηριότητας, γ)Βασικός μεταβολικός ρυθμός ηρεμίας, δ) Διατροφικές συμβουλές και ε)DAY PASS
ΣΥΝΟΛΟ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗΣ 280 € ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ

Η ευθύνη για την πραγματοποίηση των όρων της συγκεκριμένης ή οποιασδήποτε άλλης μελλοντικής προσφοράς προς τα μέλη της ένωσής μας, βαρύνει αποκλειστικά και μόνο την πάροχο εταιρεία.
Η ένωσή μας, δεν λειτουργεί ως μεσάζοντας αλλά ούτε έχει οικονομικές ή άλλες απολαβές από τις προσφορές προς τα μέλη της.
Η ένωσή μας ανακοινώνει κάθε προσφορά που κατατίθεται σε αυτή προς τα μέλη της προκειμένου να συνεισφέρει με αυτό τον τρόπο στην εξεύρεση ευκαιριών στις δύσκολες στιγμές που περνάμε όλοι μας οικονομικά.
Συνιστά στους ενδιαφερόμενους να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα των εταιριών που προσφέρουν υπηρεσίες ή προϊόντα , για διευκρινίσεις και αφού διαπιστώσουν ότι οι όροι είναι προς το συμφέρον τους κατόπιν να συμμετέχουν σε αυτές.
Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο για την Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α με την επίδειξη της κάρτας μέλους