Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024
Αρχική Ανακοινώσεις Χορευτικός Όμιλος Λυρίτες Ηλιούπολης

Χορευτικός Όμιλος Λυρίτες Ηλιούπολης

0
Χορευτικός Όμιλος Λυρίτες Ηλιούπολης

Στα πλαίσια στήριξης των συναδέλφων μας, αλλά και της ανάδειξης του πολιτισμού και των παραδόσεών μας, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε τα μέλη μας ότι ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος «ΛΥΡΙΤΕΣ» στην Ηλιούπολη προσφέρει αποκλειστικά σε όλα τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής και τα τέκνα τους μαθήματα χορού σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές.

Στοιχεία επικοινωνίας για τα μέλη της Ε.A.Υ.Ν/Α.Α που επιθυμούν τις ανωτέρω υπηρεσίες:
Λ. Δημοκρατίας 16, 16345 Ηλιούπολη Αττικής
Τηλ.: 6977004286 & 6976098976 & 6977004286
www.lyrites.gr, E-mail: [email protected]
facebook: Λυρίτες

Υπεύθυνος Χορευτικών Ομάδων: Νικόλαος Κωστογιαννόπουλος

Η ευθύνη για την πραγματοποίηση των όρων της συγκεκριμένης ή οποιασδήποτε άλλης μελλοντικής προσφοράς προς τα μέλη της ένωσής μας, βαρύνει αποκλειστικά και μόνο την πάροχο εταιρία.

Η ένωσή μας, δεν λειτουργεί ως μεσάζοντας αλλά ούτε έχει οικονομικές ή άλλες απολαβές από τις προσφορές προς τα μέλη της.

Η ένωσή μας ανακοινώνει κάθε προσφορά που κατατίθεται σε αυτή προς τα μέλη της προκειμένου να συνεισφέρει με αυτό τον τρόπο στην εξεύρεση ευκαιριών στις δύσκολες στιγμές που περνάμε όλοι μας οικονομικά.

Συνιστά στους ενδιαφερόμενους να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα των εταιριών που προσφέρουν υπηρεσίες ή προϊόντα , για διευκρινίσεις και αφού διαπιστώσουν ότι οι όροι είναι προς το συμφέρον τους κατόπιν να συμμετέχουν σε αυτές.

Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο για την Ε.ΑΣ.Υ.Ν/Α.Α με την επίδειξη της κάρτας μέλους.