Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024
Αρχική Ανακοινώσεις Ασφάλιση ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ Εθνική

Ασφάλιση ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ Εθνική

0
Ασφάλιση ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ Εθνική

Ενημερώνουμε τα μέλη μας, ότι o ασφαλιστικό σύμβουλος ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος προσφέρει υπηρεσίες που αφορούν ασφάλιση αυτοκινήτου και νοσοκομειακή περίθαλψη.

Η ευθύνη για την πραγματοποίηση των όρων της συγκεκριμένης ή οποιασδήποτε άλλης μελλοντικής προσφοράς προς τα μέλη της ένωσής μας, βαρύνει αποκλειστικά και μόνο την πάροχο εταιρεία.

Η ένωσή μας, δεν λειτουργεί ως μεσάζοντας αλλά ούτε έχει οικονομικές ή άλλες απολαβές από τις προσφορές προς τα μέλη της.

Η ένωσή μας ανακοινώνει κάθε προσφορά που κατατίθεται σε αυτή προς τα μέλη της προκειμένου να συνεισφέρει με αυτό τον τρόπο στην εξεύρεση ευκαιριών στις δύσκολες στιγμές που περνάμε όλοι μας οικονομικά.

Συνιστά στους ενδιαφερόμενους να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα των εταιριών που προσφέρουν υπηρεσίες ή προϊόντα , για διευκρινίσεις και αφού διαπιστώσουν ότι οι όροι είναι προς το συμφέρον τους κατόπιν να συμμετέχουν σε αυτές.

Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο για την Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α με την επίδειξη της κάρτας μέλους.

ΤΗΛ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε. A .Υ.Ν/Α.Α ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜOYN ΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 6933333573 ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος, Κριμαίας 79-Άνω Γλυφάδα.