Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένωση Ν/Α: Η ομάδα της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών επικράτησε στο μικρό τελικό ποδοσφαίρου Aστυνομικών Υπηρεσιών Αττικής

Γλυφάδα, 19/10/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH

ΟΜΑΔΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 19 10 2020

Η ομάδα της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών κέρδισε την αντίστοιχη της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βουλής Ελλήνων, στο μικρό τελικό, του Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Αστυνομικών Υπηρεσιών Αττικής που διοργάνωσε η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδας.

Αναλυτικότερα, σήμερα, Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 11:30΄ στο γήπεδο του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, έπειτα από ένα συγκλονιστικό αγώνα που δεν βρήκε νικήτρια καμία ομάδα στην κανονική του διάρκεια (2-2 το σκορ), οδηγηθήκαμε απευθείας (χωρίς παράταση) στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι. Εκεί, οι παίχτες της ομάδας του Αεροδρομίου αποδείχθηκαν πιο εύστοχοι, καθώς σημείωσαν τρία τέρματα έναντι ενός (3-1).

Να σημειώσουμε ότι ο εν λόγω αγώνας διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών βάσει υγειονομικού πρωτοκόλλου για την αποφυγή διασποράς του “Covid 19”.

Θερμά συγχαρητήρια στους παίχτες και των δυο ομάδων αλλά και στους διοργανωτές για την άρτια διεξαγωγή όλου του Πρωταθλήματος.

Ευχόμαστε υγεία σε όλους τους αθλητές για να είναι ικανοί να συμμετέχουν σε παρόμοιους αγώνες στο μέλλον!

                                                               Για το Δ.Σ.
                                       -Ο-                                                     -Ο-
                                  Πρόεδρος                                  Γενικός Γραμματέας
                     ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ Νικόλαος